Fagsamling på Levanger

16. og 17.november 2005: SAMLING INTRO INNHERRED

Samling på Backlund Hotell på Levanger med seminar om kultur og kommunikasjon:

DAG 1

  • Konsulent Erik Dahl fra Kommunikasjon og Omstilling AS foreleste om organisasjonskultur.
  • Kolbjørn Almlid snakket om hva som kjennetegner bedrifter i Nord-Trøndelag, ulike typer innovasjon, og utvikling av bedrifter. I tillegg omhandlet forelesningen om dynamikken i bedriften med hensyn på eiers, styrets, ansattes og administrativ direktørs rolle.

DAG 2

  • Bjerkem Kultur og Natur AS (Torunn Hernes Bjerkem og Johan Einar Bjerkem fra Bjerkem gård). Et spennende seminar som gav oss et innblikk i hva som kjennetegner ulike kulturer, og måten vi kommuniserer med hverandre på. Her fikk vi prøvd oss med både diktlesing og gammeldanstrening.