5.OG 6.MARS 07: INTRO INNHERRED OG NTE TIL YTRE NAMDAL

tilhjemmesiden660Mandag 5.mars dro Intro-traineer- og koordinator, sammen med NTEs Hugo Aleksandersen, til Rørvik. Etter innsjekk på Rørvik Kysthotell fikk vi omvisning og middag på det flotte Norveg-senteret.

Vi vandret rundt i kysthistorien, og fikk innblikk i hvordan livet langs kysten utartet seg før i tida. Deretter besøkte vi Rørvik Kystmuseum, før en bedre middag ventet oss på Norveg. Hurtigruta er jammen flott når den legger til kai….

Tirsdag startet vi dagen på NTE Kolvereid. Vi ble presentert NTE sin virksomhet i Ytre Namdal. Vi dro videre fra Kolvereid til Hundhammerfjellet midt på dagen; det blåste friskt, men heldige var vi som fikk komme ut på taket for å nyte utsikten!

Det ble også tid til klatring i mølla, noen opp og noen ned….. Vi avsluttet en flott samling (!) med Intro-møte og oppsummering på Kolvereid.