12. JUNI 07: SOMMERAVSLUTNING

dsc001576268Ettermiddagen 12. juni samlet alle traineene (både ekser og eksisterende) og representanter fra medlemsbedriftene seg til sommeravslutning i regi av Intro-Innherred. Vi startet samlingen på Gangstad Gård på Inderøy. Der fikk vi servert både informasjon om “Den gyldne omvei” og smaksprøver fra gårdens egne produkter av Astrid Aasen.

Etter besøket på gårdsysteriet gikk turen videre til Øynaparken og Frode Sakshaug. Inne i Langhuset, et 25 meter langt hus bygd etter tradisjoner fra vikingtiden, fortalte han om oppstarten av Øynaparken samtidig som vi fikk smake på lokal mat. Deretter sto putballkonkurranse på programmet, og det er trygt å si at konkurranseinstinktet våknet til hos enkelte!

Dagen ble avsluttet med en festmiddag inne i Langhuset hvor traineene, Kari Ornæs og Anniken Rygh, som avslutter sin traineeperiode i august ble gratulert for vel gjennomført løp. For anledningen hadde ekstraineer Ole Jørgen Kjeldstad og Morten Indbryn komponert en passende tekst til melodien “Tuppen og Lillemor” – til alles store fornøyelse!

På Gangstad Gård. Fra venstre: Anne Peggy Møller Schieflo, Pål Strand, Kari Ornæs, Anniken Rygh, Marius Værdal, Jo Langøygard, Morten Indbryn, Sara Edin