Oppstartssamling

13. september 07: BRANDHEIA VILLMARKSLEIR

oppstart200725525213. september var det duket for første samling med kull II og III i Intro Innherred. Vi reiste opp til Brandheia Villmarksleir sammen med koordinator Anne Peggy. Kjell Åge Gotvassli som har doktorgrad i kunnskapsledelse hadde lagt opp et variert og til tider svært utfordrende program.

Øvelsene bestod av alt fra panikkløping på tømmerstokker i vatnet til fomling med tennisball, og illustrerte på en god måte ulike aspekter av teamarbeid. Nybegynnerflaksen gjorde sitt til at de nye traineene “Intro007” med knappest mulig margin tok innersvingen på kull II “Brandheia Oldstars”, og vant konkurransen. Utover dette taler bildene for seg.

Siste utfordring var å lage en bedre middag med råvarer som vertskapet hadde anskaffet. Måltidet som forøvrig var både stort og godt, ble ytterligere krydret med damens – og herrenes tale.

oppstart2007286587oppstart20072634