Fagsamling november

7. november 07: FRISKNETT, FRISKGÅRDEN I STOD

7. november var traineene med koordinator Anne Peggy samlet til en dag på Friskgården i Stod. Anne Peggy startet dagen med en oppsummering omkring hva som foregår i Intro-Innherred. Markedsføring av ordningen og rekruttering av neste kulls traineer, samt årets julebord ble også diskutert. Nettverksleder i Frisknett, Svein Myhr, avsluttet formiddagsøkten med ett innlegg om Frisknetts og Friskgårdens bakgrunn, virke og framtidsvisjoner.

Etter lunsj deltok alle på Frisknetts novemberkonferanse hvor temaet var “å vekke engasjement”. Peder Wroldsen, som er NLP-trener i Interaction Consulting Group, var leid inn som foredragsholder for å snakke om ekte engasjement og innflytelse gjennom kommunikasjon. Det ble noen interessante timer hvor han pratet om ulike kommunikasjonsstiler, engasjementsutvikling, ledelse og selvledelse før han avsluttet dagen med at vi alle fikk prøve oss på et engasjementbarometer.