Fagsamling Mars

Torsdag 24.mars hadde Intro Innherred sin månedlige traineesamling. Dagen startet hos Innovasjon Norge hvor Koordinator Grethe Iversen ga en god innføring i hva Innovasjon Norge er, Alkymisten og etablererstipend. Etter denne grundinge innføringen over Innovasjon Norge sitt tilbud var det tid for lunsj på Brød & Cirkus på Sannan hvor alle traineene bestilte hamburger!

Etter lunsj var det tid for adm.dir. i Øverbygg Håvard Belbo til å fortelle hvordan suksessbedriften fra Snåsa hadde utviklet seg fra etableringen som ble gjort av en gjeng fra Øverbygda i Snåsa til etablering av ett konsern. Særlig var fokuset på den organisatoriske utviklinge og hvordan man taklet denne samtidig som man nesten hvert år hadde en økning i omsetningen på 100 %. Da Belbo skal over i ny jobb som adm.dir. for forretningsutvikling i NTE utfordret han traineene på slutten til å vurdere de største utfordringene for Øverbygg framover og samt hvor man ville starte. Det kom åpenbart mange gode forslag fra traineene da Belbo noterte så blekket sprutet.

Alt i alt en spennende og interessant samling for Intro Innherred sine traineer