Oppstartssamling kull 3 og 4

Kick off i Sandvika, Verdal 16. – 17. september.

På Sparebank1 SMN sitt kurs og konferansesenter i Sandvika hadde vi den første samlinga for traineene fra kull 3 og 4. Samlinga ble innledet med presentasjon av nye og gamle traineer slik at vi ble litt bedre kjent.

Etter lunch startet vi med den faglige delen av programmet. Appareo kommunikasjon med Erik Dahl og Synnøve Farstad holdt et kurs i mediehåndtering for oss. I løpet av de to dagene ble vi drillet i hvordan å selge inn saker til ulike medium, hvordan vi skal håndtere kriser og uheldige episoder i forhold til media og generelt hvordan man skal forholde seg til media. Høydepunktet (ev. lavpunktet) var vel når vi en etter en ble intervjuet for tv med kamera og det hele for så å sitte sammen og se resultatet på storskjerm og få tilbakemeldinger. Litt skummelt, men veldig lærerikt.

Dag en ble avsluttet med at spreke traineer fikk testet sin fysiske form med sykkeltur til Sverige før vi fikk servert en bedre middag som belønning for strevet.

På dag to var programmet frokost og mediekurs før dagen ble avrundet med lunch.