Bedriftsbesøk Aker Verdal

imgp01994706Torsdag 20.november var Intro Innherred sine traineer på bedriftsbesøk hos Aker Verdal.

Etter å ha blitt møtt av Geir, som jobber ved Aker Verdal, ved vakta og fått utdelt verneutstyr ble det lunsj sammen med Tove Strand Trana (Kommunikasjonsansvarlig) og Erik Stiklestad (VP Engineering) fra Aker Verdal. Etter lunsj holdt Strand Trana en bedriftspresentasjon om Aker Verdal som ga traineene ett godt bilde av Aker Verdal holder på med.

Etter dette holdt Åge Tårnes ett interessant foredrag om Aker Verdal sin satsning på offshore vindmøller, mens siste presentasjon stod Erik Stiklestad for. Han tok for seg sveiseteknologi og teknologiutvikling.

Etter disse presentasjonene var det duket for omvisning på verftet. Med Arve Sørgjerde i spissen gikk turen til Valhall jacket hvor de tøffeste tok trappene opp til toppen av Valhall og fikk studert jacketen på nært hold. Det var en interessant dag for traineene hvor man fikk ett større innblikk i de mulighetene som ligger i Aker Verdal

Deltakerene samlet foran Stavhopperen til Aker Verdal. F.v. Marit, Anne Peggy, Oscar, Geir, Preben, Emil og Michal

Her er guttene på toppen av Valhalljacketen

imgp02026728