Bedriftsbesøk Tine Midt-Norge Verdal

Tirsdag 7 januar var traineene invitert på bedriftsdag hos Tine Midt-Norge Verdal.

introtine20096613Her ble vi møtt med varm lunsj før vi fikk en presentasjon av Tine. Driftssjef Finn Bjørgo og prosjektleder Jan Olav Sætre holdt en interessant presentasjon om hvordan Tine Midt-Norge har utviklet seg fra oppstarten i 1976. Underveis fikk vi et innblikk i driften på Verdal og hvordan Tine fremstår som en sentral nasjonal verdiskaper.

Fylt med ny kunnskap ble vi geleidet rundt i Tines spesialanlegg for produksjon av Jarlsberg, Gräddost og myseprodukter. Det ble konkludert med at med dagens moderne meieriproduksjon, kjøper forbrukerne osteprodukter som aldri har vært i kontakt med menneskehender.

Etter en fascinerende omvisning tok Finn Bjørgo opp tråden fra tidligere på dagen og presenterte Tine Midt-Norges fremtid på Verdal. Planene var midt sagt svært positive, viste en flerdobling av produksjonen og store investeringer i løpet av de kommende år. Bedriftsdagen hos Tine Midt-Norge Verdal gav mange positive inntrykk, og det var spesielt godt å se Tines styrkede posisjon i regionen.

F.v: Ingrid Sæther, Michal Gryczon, Jon Marius Vaag Iversen, Marit Eriksen, Geir Finstad Gotvassli, Preben Godø og Anne Peggy Schiefloe