Sommeravslutning 09

img40186074Onsdag 17. juni var traineer og representanter fra medlemsbedriftene samlet til en kombinert fagsamling og sommeravslutning ved Friskgården i Stod. Etter en hjertelig mottakelse med sveler, kaffe og te fikk vi servert det faglige innholdet for dagen.

Daglig leder av Friskgården, Olav Frigård, la først frem en bedriftspresentasjon, og “Frisk-gründer” Sven Myhr fortalte videre om visjoner, verdier og mål som preger virksomheten. Dagens hovedtema gled inn som en naturlig forlengelse av friskgård-ideologien; “Humor og optimisme på arbeidsplassen”.img40213834

Margit Bergin Himo formidlet hvordan blant annet humor og optimisme kan bidra til bedret arbeidsmiljø, friskhetsnærvær og langtidsfriske arbeidstakere. Innleggene ble etterfulgt av korte plenumsdiskusjoner.

Etter det faglige programmet ble vi invitert på middag ute i det fri ved Snåsavatnets bredder, slik at også vi fikk erfare hvordan naturen og dens ressurser kan brukes i lærings- og mestringsaktiviteter. Vi ble delt inn i ulike grupper for å forbrede festmåltidet; hovedrett, spikking av bestikk, brødbaking og dessertlaging.

I tillegg skulle hver gruppe lage en presentasjon om noe vi opplevde som godt og positivt i vårt møte med naturen denne dagen.img40126681

Måltidet ble en stor suksess! Hvem hadde trodd på forhånd at det var mulig å trylle fram de lekreste retter av løvetann og brennesle, kun bemidlet med noen enkle kjeler og et bål? Gode og mette av naturens ugress og frukter framførte alle gruppene sin presentasjon.

Til slutt ble Ingrid og Geir hedret som seg hør og bør, da dette var deres siste samling før de avslutter sine traineeløp gjennom Intro Innherred. Lykke til videre – vi holder kontakten!