KickOff 2009

Traineesamling 8.-9. september 2009

middagpnorveg

Deltakerne besto av traineer fra kull 4 og 5 samt Hugo Alexandersen (NTE Steinkjer) og Anne Peggy Møller Schiefloe (Intro Innherred). Dagen startet hos NTE Steinkjer som hadde tatt på seg vertskapet for arrangementet. Her fikk vi en introduksjon til traineeordningen hos NTE ved Hugo Alexandersen samt en engasjerende innføring i verdibasert kommunikasjon ved Inge Bartnes. Begge disse to har ledende stillinger hos NTE Steinkjer.
Samtlige deltakere gledet seg til utflukt, hvor målet var NTE`s vindmøllepark på Hundhammerfjellet. En stund så det ut til at denne delen av arrangementet måtte endres på grunn av sterk vind og stengt bro over Nærøysundet, men vi dro likevel avgårde mot Ytternamdalen og Rørvik. Om det var lykken eller uvitenheten som sto oss bi skal ikke være sagt, men over broen kom vi, og helt fram til Rørvik Kysthotell. Her ble det tid til litt avslapping på rommene før vi gikk ned til Norveg, kystmuseet i Nord-Trøndelag, hvor vi etter en imponerende kulturopplevelse nøt en like imponerende middag.

norveg450

Etter en god natts søvn våknet vi til roligere værforhold. Vinden var løyet, og dette betød at vi mest sannsynlig snart kunne erobre en vindmølles styrhus! Vi vinket adjø til Rørvik og satte kursen mot Hundhammarfjellet.
Ved vindmølleparken ble vi tatt vel imot og fikk en rask innføring i drift- og kontrollsystem angående møllene. Etterpå fikk alle anledning til å bli med opp i et av de 240 tonn tunge styrhusene 83 meter over bakken.
Som konklusjon og en slags oppsummering av de to dagene, må det sies at nyttige tips, fine opplevelser, god mat og fornøyde deltakere som – slik planen var- ble bedre kjent med hverandre, gjorde samlingen til en suksess!

 

alleforanvindmllen

3790710150214183085261801

 

Hundhammerfjellet vindmøllepark