Vellykket kurs i presentasjonsteknikk 18. november

18. november var traineene samlet til kurs i presentasjonsteknikk på Steinkjer. NTE stilte med lokaler, mens Trond Strugstad fra EDO Sales Partner sto for det faglige innholdet.

På forhånd var deltakerne bedt om å forberede en fem minutters presentasjon av et selvvalgt tema, og nettopp denne surret nok i bakhodet til flere av deltakerne mens Strugstad delte av sin kunnskap og erfaringer. Mange gode tips ble formidlet, og deltakerne selv var aktivt med hele veien.

Etter en god lunsj var det tid for en særdeles tverrfaglig økt med forelesninger. Fugletårn, avvanningsanlegg, lean produktutvikling, gatebarn i Uganda og befolkningsstatistikk for Levanger var blant temaene som ble presentert. Etter hver presentasjon fikk kandidaten konstruktive tilbakemeldinger fra de andre kursdeltakerne og fra kursleder. Alle presentasjoner og tilbakemeldinger ble filmet, slik at deltakerne i ettertid kan studere seg selv på video.

I januar blir det oppfølgingskurs, og mulighet for å utvikle presentasjonsteknikken sin ytterligere.

nte235607326

For mer informasjon om NTE