Kurs i effektiv kommunikasjon

Den 26. april fikk vi testet kommunikasjonsferdighetene våre. Stine Dahlen Kvalvaag fra Spor Coaching og lederstøtte ledet oss igjennom dagen med både diskusjoner og gruppearbeid.  Spor dekker et bredt spekter av tjenester innen organisasjonsutvikling, leder- og teamutvikling så vi var i gode hender.

Å være løsningsorientert ved bruk av innstilling, kommunikasjon og atferd var noe som hele tiden var i fokus. Vi hadde workshop der vi måtte finne kommunikasjonsløsninger på forskjellige situasjoner man kan havne i på en arbeidsplass. Kommunikasjon i og ved konflikt og aktiv lytting og dialog som verktøy var noen av temaene vi jobbet med.

Kurset fikk oss også til å stille en del spørsmål om vår daglige kommunikasjon. Hvordan vi kommuniserer og hvordan vi kan utvikle oss på forskjellige felt. Kommunikasjon kan formidles på mange måter og tolkes i det uendelige. Å kommunisere tydelig for å få fram budskapet er nok noe flere av oss har blitt mer bevisste på.

 

For mer informasjon om Spor Coaching og lederstøtte.

 

Stine Dahlen Kvalvaag

Stine Dahlen Kvalvaag