Kick-off 2010

5.-6. oktober var det kick-off for traineeåret 2010/2011 i Sandvika, 500 meter fra Sverige. For kull 6 var dette første møte med trainee-gjengen, mens det for kull 5 ble et spennende møte med årets nye traineer. Årets kick-off kom kanskje litt seint på høsten, men den kom til gjengjeld godt!

I Sandvika er det godt å være. Kokkene fra Brød og Cirkus vartet oss opp med god mat under hele samlinga. Høydepunktet i så måte var en spennende og smakfull tapasmiddag på kvelden. Ellers er de gamle, nesten herskapelige lokalene en god ramme rundt faglige så vel som sosiale aktiviteter.

Det faglige opplegget på samlinga sto appAreo kommunikasjon for. De kurset oss i mediehåndtering, og vi ble alle satt på prøve gjennom tv-intervjuer med til dels kritiske spørsmål om alt fra rollen som trainee, arbeidsgivers reklamefilmer, påståtte unnlatelsessynder i tidligere arbeidsforhold til om ulike profesjoner på et sykehus er vanskelige å ha med å gjøre. De to kurslederne hadde begge bred erfaring innen mediehåndtering, blant annet som kommunikasjonsdirektør i hvert sitt store konsern.

Vi har alle hatt et par trivelige dager i Sandvika, og ser fram til å møtes igjen allerede 20. oktober, denne gang hos Norske Skog på Skogn.