Kick-Off 7. og 8. september

Intro Innherred sitt kull 6 og 7, og NTE sin konserntrainee, var invitert til Kick-off i Brandheia Villmarksleir 7. og 8. sept. Til sammen var vi 10 deltakere. Formålet med turen var å bli kjent og ha det gøy sammen. Vi ankom Brandheia ved lunsjtider onsdag ogfikk servert ørret fisket i Snåsavannet. Brandheia baserer sin servering på lokal mat, hvor elg, fisk, bær og sopp er viktige ingredienser. Etter lunsj presenterte Marit Intro Innherred, og traineene presenterte seg og fortalte litt om bakgrunn og arbeidsplassen(e). Før teambuildingen startet ble vi innlosjet i Bjønnhiet , hvor vi skulle tilbringe natten.

Aktivitetene, også kalt Brandheia games, skulle gjøre oss mer kjent med hverandre. Vi ble delt i to lag, og fikk som første oppgave å lage et kamprop (som skulle psyke ut motstanderen) samt velge en lagleder. Oppgavene var meget varierte. Felles for alle var at de krevde godt samarbeid og kommunikasjon. Noen aktiviteter krevde også en stor porsjon med hjernevirksomhet.

imag0491860912501 imag0501

 

Etter Brandheia Games fikk vi en liten matbit etterfulgt med bading og badstue. Her fikk man avkjølt seg i vannet som målte 15 grader.

Temperaturen i badstuen ble etter hvert ganske så høy og det ble varmt! Tre stykker prøvde seg også på tømmerstokkene. Der er kunsten å være kjapp i fotarbeidet! Utpå kvelden ble det servert 3- retters middag. Da fikk vi smake på mer lokal mat som blant annet elg, pai med skogens sopp og flere bærsorter. Granbar`n tilbød en spennende drikkemeny som vi stiftet kjennskap med. Med ABBA på cd-spilleren og gitarspilling ble det prat, latter og sang til sent på kveld.

Torsdag ble vi vekket med kaffe på sengen kl. 0730, og fikk servert en skikkelig en gammeldags frokost basert på havregryn, brunost og bacon kalt sluring. Dagens aktivitet var klatring, noe (jeg tror) samtidlige gledet seg til. En fjellvegg på 25 meter skulle bestiges og rappelleres ned. Her fikk vi testet oss selv, både psykisk og fysisk.

Før hjemreise fikk vi servert en lunsj i særklasse. Elgkarbonander, med utsøkt tilbehør. Sjelden har vel karbonader vært så godt!

08092011889

 

 

 

Vi takker Rolf og Svein for et flott opphold på Brandheia! Flere av oss kommer garantert tilbakeJ