Actionfylt julebord i Åre

 

img3102

 

Første helga i desember var traineer, eks-traineer og en enslig bedriftsrepresentant samlet i Åre i Øst-Trøndelag for å avvikle årets julebord i Intro Innherred Trainee. Etter besøk hos eksotiske og spennende utenlandske butikker i Åre sentrum, møttes vi til lystig lag på Tott Hotell lørdag kveld. Maten var veldig god, om enn svensk, stemninga var god, engasjementet var stort under reiseleder Eivins julebordsquiz, mens vitsene under talene var av mer variabel kvalitet. En lokal Elvis-imitator gjorde stor suksess på scenen og sjamerte mang en middelaldrende dame blant publikum. De kvinnelige traineene lot seg ikke imponere i like stor grad, men stemningen var like fullt på topp. Den gode stemingen fortsatte utover i de små timer på suitte 101.

Søndag morgen var heltene klare for ny innsats. Etter en spennende kjøretur i de bratte bakkene oppover lia, og en halvtimes labbetur oppover alpinbakkene, fikk de av oss som ønsket det prøve ZIPLINE. Her sklir man nedover på kryss og tvers av en elvedal hengende i stålwirer. Til tross for noen frossne tær hadde vi en veldig fin opplevelse i alpinanlegget, selv om flere av oss kunne tenkt seg mere snø, wirer som trakk oss oppover og planker eller brett under beina på vei ned.

img3063img3076