Månedssamling hos Aibel 02.02.2012

Torsdag 2. februar var traineene på besøk hos Aibel AS på Tangen i Stjørdal. Først ble det servert god lunsj til alle fremmøtte. Deretter kom det en journalist fra Stjørdalens blad som intervjuet og tok bilder av traineene  i forbindelse med en artikkel om Intro Innherred. Artikkelen kan man se her: http://www.bladet.no/jobb/article5916690.ece.

Etter fotograferingen presenterte Ellinor Nossum (Leder for Commercial på Aibel Stjørdal, Innkjøpsleder for SKULD-prosjektet) informasjon om Aibels virksomhet og  markedssituasjon. Aibel AS er da et ledende serviceselskap som jobber innen olje, gass og fornybar energi. Selskapets rundt 5000 medarbeidere i Norge og internasjonalt jobber på anlegg på land og offshore for å levere de beste løsningene til kundene innen design, bygging, oppgradering og vedlikehold.  Man fikk også presentert informasjon om og utfordringer knyttet til de største nåværende prosjektene ved Aibel Stjørdal; Kristin V&M og Skuld-prosjektet.

samlingstjrdal