Kick-start på Øyna 18.-19. september

Den 18. til 19.september var det duket for kick off for traineene i kull 7 og 8 på Øynaparken på Inderøy. De fleste av traineene kjente ikke hverandre fra før og dette var da en fin mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, samt bli kjent med traineeopplegget.

Samlingen startet med  intervju av Trønder-Avisa (se artikkel her: http://www.t-a.no/nyheter/article5368307.ece) og en herlig buffélunsj på Øyna Parken. Deretter holdt styreleder for Intro Innherred, Marius Værdal,  en presentasjon  om det å være trainee og la til rette for en felles diskusjon rundt hvordan det å være trainee representerer muligheter for traineene, bedriftene og for regionen. Etter presentasjonen og diskusjonen fikk man se en akrobatoppvisning av sirkusartist Julie Grønnesby Heir med en fantastisk utsikt over Inderøy i bakgrunnen.  Sammen med Julie hadde man deretter en alternativ lagbygging. Gjennom å blant annet bruke seg selv til å bygge forskjellige pyramider, ble traineene varme i trøya og mye bedre kjent.

 

Lagbygging i praksis!

Lagbygging i praksis!

Etter den alternative lagbyggingen fortalte tidligere trainee, Ingvild Øfsti, hvordan man best mulig skal utnytte mulighetene man får gjennom traineeløpet, samt hvordan man skal få traineeperioden til å bli som forventet. Traineene fra kull 7 kom også med tips til traineene fra kull 8 basert på sine egne erfaringer. Den første dagen ble så avsluttet med middag og god stemning på Øyna Parken.

Det kan se ut som om Rune er mer heldig enn det Lene og Anne Berit har vært på dette putball-hullet....

Det kan se ut som om Rune er mer heldig enn det Lene og Anne Berit har vært på dette putball-hullet….

Dag 2 startet med frokost på Husfrua, hvor gjengen hadde overnattet. Derettet ble det fysisk aktivitet i form av en putballturnering på Øyna. Etter mange morsomme fotballspark ble praktisk informasjon og orientering om videre aktivitet for høsten presentert av Anne Grete Wold, daglig leder for Intro Innherred. Man skjønte da at man har mye spennende bedriftsbesøk og fagsamlinger å se frem til i året som kommer. Ordføreren i Inderøy, Ida Stuberg, kom så å presenterte fortalte hvordan sammenslåingen med Mosvik hadde blitt gjennomført, samt hvordan Inderøy kommune ønsker å utvikle seg i tiden fremover. Til slutt fik man nok en god lunsj på Øyna før kick off’en ble avsluttet. Alle var enige om at dette hadde vært en trivelig og nyttig samling, og en veldig god start på traineeløpet.