Sommersamling i Abelvær 28. og 29. mai

I slutten av mai arrangerte Intro Trainee i samarbeid med NTE, sommeravslutning for alle traineene. Det var lagt opp til to innholdsrike dager på henholdsvis Steinkjer og Abelvær.

Dag en ble innledet av et opphold på NTEs hovedkontor på Steinkjer, hvor man fikk en innføring i selskapets unike historie. Etter lunsj snakket konserndirektøren (kommunikasjon og samfunn) Inge Bartnes om selskapets profilering og samfunnskontakt i et stadig mer utfordrende marked. Når dagen hos NTE på Steinkjer var over tok man turen nordover til idylliske Abelvær, helt ytterst mot havgapet i Nærøy kommune. NTE med opplæringsleder Hugo Alexsandersen hadde her stilt selskapets fritidsbolig til disposisjon. Her hadde vi en sosial kveld med grilling og ulike konkurranser, alt godt hjulpet av et strålende vær.IMG_5004

Onsdag var satt av til et besøk på NTEs vindmøllepark på Hundhammerfjellet, hvor i alt 14 vindmøller er plassert. Besøk ble endte med en tur opp i en av de nesten hundre meter høye vindmøllene. Toppturen ble spektakulær, spesielt på grunn av en skyfri himmel som ga en imponerende utsikt. To flotte dager avsluttet traineesamlingene for sesongen 2012/2013, og kull 7 sitt toårige løp nærmer seg slutten.