Todagerskurs på Brekstad 14. og 15. januar

14. januar dro kull 8 og 9 til Brekstad for å delta på kurs i «Kommunikasjon, samspill, og oppmerksomhetstrening». Intro Trainee tok samlet hurtigbåten fra Trondheim, og ankom Ørland kysthotell litt over 11:00, hvor vi møtte de andre kursdeltakerne fra Kyst Trainee og Namdalshagen.

Kurset begynte med en kopp kaffe og diskusjon rundt forventningene til kurset, før det ganske raskt ble servert lunsj. Kursinnholdet den første dagen omhandlet oppmerksomhetstrening, og hvordan man kan sortere fakta, tolkning og reaksjon.

Etter første dags kursinnhold var unnagjort, ble alle samlet til middag. Her fikk vi servert tre-retters middag, og det ble en trivelig og sosial ettermiddag og kveld.

Dag to av kurset ble startet med en god frokost, før vi gikk i gang med det faglige innholdet. Her lærte vi om de forskjellige kontaktformene, og brukte mye tid på Å snakke med hverandre.

Til lunsj ble det servert fisk, og etter dette begynte kurset å nærme seg slutten. Etter å ha diskutert hva man hadde fått ut av kurset i felleskap, så var det på tide å dra hjem. Alt i alt, var kurset en vellykket sosial samling hvor kullene ble bedre kjent med hverandre og deltakerne fra Kyst Trainee og Namdalshagen.