Månedssamling hos Distriktssenteret 26. februar

DistriktssenteretOnsdag 26. februar var traineene i kull 8 og 9 på bedriftsbesøk hos Distriktssenteret på deres hovedkontor i Steinkjer. Vi ble tatt i mot av direktør Halvor Holmli og kontorsjef Tove Damås. Distriktssenteret er et kompetansesenter for distriktsutvikling, og består av tre avdelinger i henholdsvis Steinkjer, Sogndal og Alstadhaug.

Besøket startet med noe de kaller en kunnskapslunsj, og det var dekket langbord til alle traineene og ansatte. Vi spiste god mat, pratet om løst og fast og avsluttet med quiz.

Etter en veldig trivelig lunsj fikk vi først informasjon om organisasjonen fra Tove, før kommunikasjonsrådgiver Dan-Erik Aggvin lærte oss mye nyttig om det å kommunisere, og ikke minst hvorfor vi skal kommunisere. Vi fikk også høre litt om nye arbeidsoppgaver etter regjeringsskiftet, da de nå skal fungere som et ressurssenter for kommunesammenslåing.

Til slutt fikk vi være med på en videokonferanse med ansatte i avdelingene i Sogndal og Alstadhaug. På den måten fikk vi innblikk i hvordan Distriktssenteret jobber stedsuavhengig, og det var tydelig at de hadde en arbeidsmåte som fungerte svært godt.

Vi hadde tre spennende timer hos Distriktssenteret, og vi takker for et flott bedriftsbesøk!