Sommeravslutning 27. og 28. mai – Abelvær, Nærøy.

Den 27. og 28. mai hadde Intro Trainee årets sommeravslutning for traineene.

Dag 1

Den første dagen gikk turen til Abelvær, hvor traineene hadde fått låne NTE’s hytte på stedet. Veien dit tok ett par timer fra Steinkjer, inkludert en fergetur fra Lund til Hofles.

På Abelvær ble det først en lett lunsj og en kort gåtur, før traineene tok til havet i et par småbåter. Her fikk de sett Abelvær fra et annet perspektiv, og fikk til og med sett havørn. Etter båtturen begynte det å nærme seg middagstid. Da ble det grilling i finværet, med pølser og svinesteik til middag, og bær og frukt til dessert. Etterpå var det avslapning med quiz og hyggelige samtaler.

Dag 2

På dag 2 startet traineene med felles frokost, før det var avreise til Hundhammerfjellet for omvisning på vindmølleannlegget. Etter en interessant gjennomgang av bakkeanleggene, fikk gruppa også muligheten til å dra opp i en av vindmøllene. Etter sikkerhetsinstruksen var gjennomført ble gruppa sendt opp med heis. Med utmerkede værforhold så fikk gruppa en fantastisk oversikt over Nærøy med omegn.

Som avslutning på sammenkomsten, gikk turen til Kolvereid. Her spiste traineene en trivelig lunsj før hjemreisen.