Kick off for kull 11 og 12 på Ersgård 13.-14. september

Vi er i gang med nytt traineeår, og første samling med kull 11 og 12 ble gjennomført fra 13.-14. september på Ersgård i Stjørdal. Det var en fin gjeng på 10 traineer som tilbragte ett døgn sammen med hovedfokus på teambuilding og det å bli godt kjent.

SONY DSC

Første dag møttes vi til en fantastisk god lunsj i det gamle fjøset på Ersgård. Fjøset er renovert, og lokalene er knallfine og ideelle for den type aktiviteter vi hadde på agendaen, og det er virkelig godt å komme seg litt unna de tradisjonelle kontorlokalene når vi skal møtes til en slik samling.

En deilige fiskesuppe med påfølgende dessert bestående av byggrynskrem med rørte tyttebær var første punkt på agendaen denne dagen. Videre hadde vi en to-timers økt med teambuilding ledet av Astrid Skogseth Fuglesang fra KultLab. Her ble vi utfordret gjennom mange forskjellige øvelser, og vi lærte utrolig mye nytt om hverandre.

På ettermiddagen delte vi opp i to lag, og spillte skotthyll. Av en eller annen grunn var det guttene som utpekte seg i denne utøvelsen, og finaleomgangene ble kjørt med tett løp mellom Jim og Lasse. Premie på vinneren ble det også.

Før middagen delte vi oss litt opp etter ønsker og interesser, hvor noen tok en (topp)tur til et utkikkspunkt over området. Andre tok en tur ned til elva, mens noen nøt sola med noe godt å drikke. Været var med oss, og vi nøt soltimene ute.

Kveldens middag besto av elggryte med kantarell og tyttebær. Det smakte fortreffelig, og desserten av fløtepudding var også nydelig. En fin kveld med god prat gikk mot veis ende mens tirsdag ble til onsdag.

Dagen etterpå våknet vi opp til en flott frokost, før vi hadde en faglig bolk med gjennomgang av traineeordningen med mer. Traineene kom i gang med litt planlegging i sola av årets julebord før vi avsluttet med en nydelig lunsj. Videre var det tid for avreise.

SONY DSC

Vi ser frem til å møtes igjen til neste samling om ca 6 uker.