Månedssamling på Vangs mekaniske verksted 31. januar 2017

Årets første samling for traineene gikk av stabelen på januars siste dag i 2017 på Vangs mekaniske verksted i Inderøy. Her hadde vi først en times faglig bolk med Astrid Skogseth Fuglesang fra KultLab. Denne timen ble brukt på en faglig bolk med tema “hvordan selge inn ett budskap på ett minutt – i heisen”. Dyktige Astrid Skogseth Fuglesang fra KultLab og Steinkjer Næringsselskap geleidet oss gjennom denne timen med både teori og praksis. Videre fikk vi en spennende presentasjon og omvisning av Vangs mekaniske verksted av trainee Jim, og Kjetil Vang. Formiddagen ble avslutter med en nydelig lunsj på vakre Øynaparken.

T.N. Vangs mek. Verksted er ledende i Skandinavia innen tilhengere for spesialtransport. Hver henger er selvfølgelig skreddersydd etter kundens behov. For mer informasjon om Vangs, trykk her