Fagsamling med tema: Kommunikasjon hos NTFK den 22. mai

Den 22. mai møttes traineene hos Nord-Trøndelag Fylkeskommune hvor vi skulle ha et halvdagskurs med tema “Kommunikasjon”. Vi startet dagen med at Ole Tronstad, stabsjef hos NTFK, gav oss en innføring i hvilken rolle NTFK har i regionen vår, samt hvordan vil dette bildet se ut når Trøndelagsfylkene slår seg sammen fra 1.1.2018?

Videre tok Astrid Skogseth regien for den faglige delen av samlingen hvor tema var: “Kommunikasjon som fremmer samspill og samarbeid”. Her var det både praktiske og teoretiske utfordringer å bryne seg på, og viktigheten av tydelig kommunikasjon ble satt i fokus.

Vårt gode vertskap, NTFK sørget for at vi verken gikk tørste eller sultne fra denne samlingen heller, og stilte med en fantastisk god lunsj til oss.

Det er alltid trivelig og nyttig å møtes, og vi takker for denne gang, og ser frem mot vårens siste samling før sommeren.