Kick-off for kull 12 og 13 på Husfrua, Inderøy

Den 12. – 13. september møttes kull 12 og 13 til traineeårets første traineetreff. 4 nye samt 2 traineer fjorårets traineekull møttes på Husfrua gårdshotell i vakre Inderøy denne strålende høstdagen.

Vi startet samlingen med en nydelig lunsj før vi satte i gang med en 2-timers økt med fokus på teambuilding i regi av Astrid Skogseth fra Steinkjer Næringsselskap og KultLab. I løpet av disse timene ble vi godt kjent med hverandre gjennom forskjellige øvelser og teknikker, ispedt mye latter. På ettermiddagen ruslet vi over til Øyna-parken hvor vi delte oss i to lag og spilte putball (fotballgolf) i ca 1 1/2 time. Her fikk vi virkelig utfordret oss med både koordinasjon, presisjon og treffsikkerhet på ballen, men med flott høstsol og verdens beste selskap så ble dette en artig aktivitet.

På kvelden delte vi en fantasisk god middag basert på stort sett bare lokale råvarer fra Inderøy. Praten gikk fint, og vi ble sittende i finstua på Husfrua til nesten midnatt.

Etter frokost på dag to hadde vi en faglig økt med Marit med fokus på traineeprogrammet og hva som både ventes og forventes med tanke på de kommende årene som trainee. Vi avsluttet samlingen med enda en deilig lunsj før vi vendte nesa hjemover.

Oppsummert: en fantastisk flott start sammen med både nye og gamle traineer. Vi gleder oss allerede til neste gang vi møtes!