Fagsamling med tema “Fra drøm til virkelighet” 17. november

Fredag 17. november møttes hele traineegjengen på Næringstorget, Steinkjer hvor dagen skulle brukes på fagsamlingen: Fra drøm til virkelighet. Her var fokuset dette med å realisere en ide eller en drøm, og verktøy man kan ta i bruk for å komme i mål med drømmen sin. Vi startet med en heftig energiøvelse kalt “Viruset”, som virkelig fikk fart både på pulsen, konkurranseinstinktet og lattermusklene, mens resten av tida ble brukt til både øvelser og faglige innlegg. Astrid Skogseth fra Steinkjer Næringsselskap og KultLab hadde det faglige ansvaret for denne samlingen.

Vi avsluttet samlingen med lunsj på Næringstorget, før alle gikk tilbake på jobb. Vi avsluttet traineeåret med en fantastisk flott julebord på Berg gård på Inderøy, men dette er dessverre ikke blitt dokumentert.

Vi ser frem til et nytt og spennende traineeår i 2018, og første samling i det nye året vil gå av stabelen ultimo januar.