Studietur til Trøndelags Europakontor i Brussel 28.-30. mai

Intro Trainee besøkte Trøndelags Europakontor i Brussel for en 3-dagers studietur i slutten av mai. Dagene ble tilbragt på Europakontoret, hvor vi lærte utrolig mye om Brussel, EU, EØS, ESA, EFTA, og mye mye mer. Vi hadde besøk av norske nasjonale eksperter i Europakommisjonen, lobbyister fra ulike norsk organisasjoner, samt flere representanter fra Norges delegasjon til EU. Vi fikk også besøke Europakommisjonen, Parlamentarium og EFTA sekretariatet. På ettermiddags- og kveldstid sto både sightseeing, matopplevelser og shopping på agendaen, og vi fikk også med oss en guidet vandring i sentrum med påfølgende ølkurs.

Uten tvil har dette vært en utrolig bra tur både faglig og sosialt, og vi reiste hjem med mange nye inntrykk. Flere av oss ble enda mer nysgjerrige på EU og Brussel, og kanskje kan det dukke opp muligheter for erfaringsutveksling og samarbeid med Trøndelags Europakontor ved et senere tidspunkt også.