Månedsamling hos Steinkjer kommune 1. november

Den 1. november møttes traineene hos Steinkjer kommune. Intro Trainee arrangerer samlinger for traineene ca. 10 ganger i året, og samlingene er fordelt mellom kurs og månedsamlinger hos medlemsbedriftene. Denne gangen var turen kommet til Steinkjer kommune. Vi møttes kl. 09 på morgenen og ble tatt i mot av Personalsjef Ann-Karin Vang som hadde lagt til rette for en innholdsrik og spennende halvdag for oss.

Assisterende Rådmann Svein Åge Trøbakk brukte første del til å si litt om kommunen både administrativt og politisk oppbygning. Det ble også sagt noe om den kommende kommunesammenslåingen med Verran kommune. Ann-Karin Vang fortalte mer om kommunens oppgaver, mens vi også fikk høre en del om prosjekter og arbeidsoppgaver på tekniske side.   Kultursjef Leif Terje Nilsen fortalte mye om kommende planer på kultursida og utbygging i Steinkjer sentrum, og vi gleder oss til å følge med på disse prosjektene framover

 

Vi avsluttet samlingen med en god lunsj, og ønsker å takke Steinkjer kommune for en flott og lærerik dag.