Månedsamling hos Trønderbilene 24. januar

På årets første traineesamling i 2019 besøkte Intro Trainee Trønderbilene. Vi greide å samle nesten hele traineegruppa, så vi var totalt 10 traineer denne dagen som deltok. Emma som er trainee hos Trønderbilene hadde lagd et interessant og spennende opplegg for oss denne dagen.

Trønderbilene har hovedkontor på Levanger og med 850 ansatte er de en av de største arbeidsgiverne vi har i regionen. Vi ble godt kjent med selskapet gjennom blant annet en Kahoot laget av økonomisjef Tobias. Vi fikk møtt administrerende direktør og personer fra både personalavdelingen og teknisk avdeling, og fikk innsyn i hvordan Trønderbilene jobber med anbud og planprosesser. 

Det ble også tid til en omvisning, og ikke minst en god lunsj.

Etter lunsj hadde vi lagt inn en times faglig økt med Astrid Skogseth fra KultLab, og denne økta hadde tema “Ett budskap – ett minutt”. Her fikk alle en kjapp innføring i “elevator pitch”, og hele gjengen var oppe og testet sine pitchekunnskaper foran resten av gruppa. Det er utrolig hvor virkningsfullt pitching kan bli med små grep som etos, logos og patos.

En flott dag på alle vis ble dette, og vi takker så mye til Trønderbilene som la til rette for en utrolig bra samling.