Fagsamling med tema “Prosjekt og prosessledelse” 6. mars

Prosjekt og prosessledelse er et veldig relevant tema for traineene, og ulike versjoner av kurset kjøres hvert år. Denne dagen var målet at alle skulle ha med seg konkrete verktøy, ha øvd noe, og vite hvordan en griper tak i utfordringen med å få ansvar som prosjektleder i jobb-sammenheng.

Kulturgården på Bjerkem i Henning var lokasjon for dagens samling, og vi møttes til en nydelig lunsj hvor vi også rakk en “runde rundt bordet” for å oppdatere oss litt på hverandre og hva som har skjedd siden sist.

Astrid Skogseth fra KultLab loset oss igjennom kurset som besto av mange ulike øvelser. Hvordan definere prosjektledelse, hva er en god prosjektleder, hvilke egenskaper har DU som kan brukes/utvikles hvis du får prosjektlederansvar, hva er prosess, hva er en strategiprosess, møteprosessen samt mye mye mer. Møteplanlegging var også en del av kurset, og timene gikk fort denne kursdagen også.

Heldigvis er det ikke lenge til neste kursdag på Bjerkem 🙂