Kick off for kull 14 og 15 på Husfrua 10. september

Det nye traineeåret starter 1. september, og årlig gjennomfører vi en oppstartsamling for årets og fjorårets kull i denne måneden. I år ble denne samlingen lagt til vakre Husfrua på Inderøy, og vi tilbragte en hel dag her i strålende høstvær.

Vi møttes på Inderøy kl. 10 og ble tatt i mot av Astrid Skogseth som bidrar med faglig kompetanse på teambuilding-delen av samlingen. Det ble to artige timer sammen med Astrid hvor vi fikk utfordret oss på mange nivå, og økta bidro til at gjengen ble godt kjent med hverandre. Vi avsluttet denne første delen med en nydelig lunsj tilberedt i stor grad av lokale ingredienser på Inderøy.

Vi hadde videre ei økt med informasjon om Intro Trainee før vi tok turen til Øynaparken hvor vi testet ut putball (fotball-golf). Det var ganske store variasjoner i poengsum til slutt, men at det var en artig aktivitet (som i tillegg bidro til litt forhøyet puls innimellom) var ingen uenige i. Heldigvis hadde vi oppholdsvær og fikk god tid til å nyte den fantastiske utsikten fra Øyna.

Vi avsluttet samlingen med en nydelig middag på kvelden. Se bildegalleri for stemningsrapport 🙂