Sommeravslutning Trainee Trøndelag

Sommeravslutning for traineene kunne vi endelig gjennomføre etter en lengre periode med lite samlinger og restriksjoner høsten/vinteren 20/21. I samarbeid med gode kolleger i Namdal, Frøya og Røros bestemte vi oss for å arrangere samling for alle traineer i Trøndelag. På grunn av noe restriksjoner og pratiske utfordringer ble det traineene i Trainee Namdal og Intro Trainee som møttes denne dagen, og det ga inspirasjon til å treffes mer på tvers framover. 

Samlingen startet med lunsj og påfølgende presentasjon av InnoCamp på Steinkjer. Dette var første gang vi fikk samlet traineer på tvers av ordningene også, så det sosiale var en viktig del av det å møtes. Det var utrolig gøy å få bli kjent med enda flere, og få høre litt om deres traineehverdag.

Etter lunsj tok vi bilene opp til parkeringa/utgangspunktet for Steinkjers mest populære turmål, Oftenåsen. Her gikk altså da turen opp til Oftenåsen og “verdens største hagestol”, hvor man får fantastisk utsikt over byen. Bratte stier i godt og varmt vær gjorde dette til en skikkelig trimtur.

Vel nede igjen fra Oftenåsen gikk turen videre med biler til Straumen i Inderøy og Strømnes gård. Her spiste vi deilig lunsj ute, før vi delte oss inn i grupper og prøvde oss på en utendørsvariant av Escape Room, nemlig Escape Race Tidevannet. Her fikk vi en koffert med oppgaver som tok oss rundt på Straumen. Det var både spennende og artig, i tillegg til at vi fikk nok en god trimtur. En vinner ble kåret, og turen gikk videre til Øyna parken, hvor vi avsluttet med en strålende god middag i flotte omgivelser. 

Traineegjengen samlet på toppen av Oftenåsen

Presentasjon av InnoCamp

Lunsj på Strømsnes gård

Escape Race Tidevannet

God sommer til alle sammen, og takk for en strålende fin avslutning.