Oppstartsamling kull 16 og 17

Husfrua på Inderøy var vertskap for traineeårets første samling med 2021-kullet sammen med fjorårets kull. Været viste seg ikke fra sin beste side, men det la ingen demper på stemninga denne dagen hvor info, teambuilding samt “lek og moro” i fine omgivelser var i fokus.

Tross noe sykdom i gruppa, så fikk vi samlet 10 av 14 traineer denne dagen. Vi startet dagen med en inforunde med Marit som leder programmet, før det ble lunsj.

Etter lunsj kom Astrid Skogseth fra KultLab og hadde et Teambuilding-opplegg med gruppa. Vi fortsatte med en 5-kamp hvor støvelkasting var øvelsen som bød på størst utfordringer. Det ble heder og ære til vinnerlaget selvfølgelig.

Vi avsluttet med en nydelig middag basert på gårdens- og lokale råvarer, laget av Husfruas dyktige kokker.