Kick Off for kull 17 og kull 18 på Inderøy

Den 29. september var det endelig duket for oppstartsamling for årets nye traineer sammen med fjorårets kull. Målet med denne dagen var å bli godt kjent med hverandre og traineeordningen, og legge et godt grunnlag for resten av traineeperioden.

Det nye kullet startet med en økt med Marit, som er leder for traineeordningen, med mål om å bli bedre kjent med traineeordningen og hverandre. Fjorårets kull møtte opp til lunsj, og vi spiste en deilig lunsj laget av Husfrua med fokus på bærekraftige og lokale råvarer.

Etter lunsj hadde vi en morsom og fin økt med teambuilding-aktiviteter ledet av Astrid Skogseth fra KultLab. Her fikk vi brynet oss både med hode og kropp, og med fantastisk vær denne høstdagen, så tok vi hele økta ute. 

Vi ruslet opp til Øynaparken på ettermiddagen, og spilte putball (fotballgolf), før vi avsluttet dagen med en nydelig middag på Husfrua.