Trønder-Avisa

Trønder-Avisa er en dynamisk fylkesavis med et daglig opplag på 19.850 eksemplarer (2014). Avisa leses av ca. 61.000 personer over 13 år hver dag.  Trønder-Avisas papirutgave er også tilgjengelig som eAvis og stadig flere velger å lese papiravisa på nett. Vår nettavis, www.t-a.no, er i kraftig vekst og har et gjennomsnittlig besøk på 183.000 lesere i uken.  Vi har ca. 115.000 brukere pr. uke på mobile plattformer. Våren 2014 ble første direktesending fra desken sendt på t-a.no. Livestreaming er et stort satsningsområde for avisa, hvor både nyheter, sport og kultur vil få plass.

Mediehuset Trønder-Avisa har hovedkontor på Steinkjer og er operative over hele fylket. Trønder-Avisa har 70 ansatte og en omsetning på cirka 130 millioner kroner. Avisa trykkes hos Polaris Trykk AS i Trondheim.

Avdelinger:

–        Ledelse og administrasjon

–        Redaksjon

–        Markedsavdeling, herunder salg, opplag og kundeservice

–        Teknisk produksjon

–        IT

Konsernet omfatter også 4 heleide lokalaviser i Nord-Trøndelag: Steinkjer-Avisa, Snåsningen, Lokalavisa Verran Namdalseid og Inderøyningen.

Trønder-Avisa er stolt sponsor av mange ulike arrangement innenfor kultur og idrett i Nord-Trøndelag.

Sjefredaktør/administrerende direktør i Trønder-Avisa er Arve Løberg. Intro Trainee sin kontaktperson i Trønder-Avisa er Kirsten Tronstad.

Trønder-Avisas nettside: http://www.t-a.no/