Karen Thevik

Karen Thevik er 24 år og kommer fra Aure på Nordmøre. Hun studerte geografi ved NTNU i Trondheim, og har en bachelorgrad i geografi.

I bacheloroppgaven skrev hun om forekomster av overvann ved intens nedbør i tettbygde strøk, med utgangspunkt i Møllenberg sammenlignet med Midtbyen.

Karen flyttet på hybel da hun var 16 år og skulle gå på videregående. Etter tiden på videregående stod hun igjen med et fagbrev i automatiseringsfaget og en generell studiekompetanse.

Bacheloroppgaven ble skrevet midt i nedstegningen, noe som var en erfaring å ha med seg. Hun flyttet hjem til Aure og jobbet litt som lærer i tiden før hun fikk muligheten til å være trainee hos Fylkeskommunen. Dermed flyttet hun tilbake til Trondheim igjen, og stortrives!

Siden august 2021 har Karen vært så heldig å få være trainee hos Trøndelag fylkeskommune i Trondheim. Her jobber hun med GIS (Geografiske informasjonssystemer) og kartproduksjon. Karen ser veldig frem til å få jobbe godt og tett med gode kollegaer og bidra faglig og sosialt!