Traineer: Kull 17 (2021-2023)

Marthe Børset

Marthe Børset er 27 år og kommer fra Rindal. Hun har en bachelorgrad i Markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI hvor hun spesialiserte seg og skrev bacheloroppgave om bedriftsutvikling for SMB. Hun har også en fagskoleudannelse som Motekonsulent fra Oslo. 

Etter å ha skaffet seg nesten 10 års erfaring som butikkmedarbeider og butikkleder, var ønsket om å finne en jobb mer relatert til utdannelsen hennes sterk. Dette kunne Intro Trainee tilby henne, og kort tid etter søknadsfrist flyttet hun til Steinkjer for å starte sin traineeperioden hos NTE. Hun har helt siden april 2021 vært en del av teamet Markedsføring og Konseptutvikling, og stortrives med alle de varierte arbeidsoppgavene. Ved siden av jobb tar hun også en master i økonomi og ledelse hos Høyskolen Innlandet og denne våren skal hun skrive masteroppgave med NTE som casebedrift. 

Ida Margrethe Kalseth Norum

Ida Margrethe Kalseth Norum har en mastergrad i Siviløkonomi og Energy Management fra Nord Universitet og MGIMO (Moscow State Institute of International Relations). Og hun tok før dette en bachelorgrad i eiendomsmegling.

Ida Margrethe er 24år og tilbragte mesteparten av oppveksten sin på Inderøy i Nord-Trøndelag. Etter 5 års studie i Bodø ønsket hun og familien å flytte tilbake hjem til Trøndelag så fremt det dukket opp noen gode og spennende karrieretilbud, noe Intro Trainee kunne by på. Hun har siden juni 2021 vært ansatt som rådgiver i Sparebank 1 SMN på Steinkjer, hvor hun skal være hele trainee-perioden. Her får hun prøve seg på mange forskjellige arbeidsoppgaver knyttet til privatmarkedet, og hun ser fram til en fin trainee-tid videre med spennende utfordringer og fine muligheter til å knytte gode relasjoner.

Utvalgte bedrifter

  1. - Sparebank1 SMN

Eirik Austheim Holmvik

Eirik Austheim Holmvik er utdannet elektroingeniør fra NTNU og ble uteksaminert i 2021. Han har spesialisering innen elkraftteknikk, og skrev bacheloroppgave om mulighetene industribygg har til å utnytte seg av solcelleteknologi.

Eirik er 25 år kommer opprinnelig fra Steinkjer. Etter fire år som student i Trondheim ønsket både han og samboeren å flytte tilbake til hjembyen. Han har siden mai 2021 vært ansatt som rådgiver i konsulentselskapet Multiconsult, hvor han skal være hele trainee-perioden. Her møter han nye utfordringer hver dag, som krever at man tar i bruk alt man har lært fra studiene.

Utvalgte bedrifter

  1. - Multiconsult

Monika Forr

Monika Forr er 24 år og kommer fra Levanger. Hun studerte Produktutvikling og Produksjon ved NTNU i Trondheim, og har en mastergrad innen produktutvikling. I masteroppgaven jobbet hun med å identifisere utfordringer knyttet til skipiggekjelken og forbedre fremdrift ved hjelp av assisterende drivsystem.

Etter 5 fine år i Trondheim hadde Monika et sterkt ønske om å flytte hjemover. Da hun begynte å lete etter relevant jobb, kom hun over Intro Trainee. Dette virket som en utmerket mulighet til å bli bedre kjent med bedrifter i nærmiljøet og til å skaffe seg gode relasjoner. Spesielt synes hun de påkoblede bedriftene var interessante, da ikke alle kan tilby å gå rett ut døra og ut i produksjonshallen. Nå ser hun frem til å skaffe seg bred erfaring og gode kollegaer i løpet av de to årene som trainee.

Hun har nå vært trainee for T. N. Vangs Mekaniske Verksted siden september 2021, der hun jobber med produkter innen tungtransport. På sitt andre år som trainee ser hun frem til å bli bedre kjent med Aker Solutions.

Karen Thevik

Karen Thevik er 24 år og kommer fra Aure på Nordmøre. Hun studerte geografi ved NTNU i Trondheim, og har en bachelorgrad i geografi.

I bacheloroppgaven skrev hun om forekomster av overvann ved intens nedbør i tettbygde strøk, med utgangspunkt i Møllenberg sammenlignet med Midtbyen.

Karen flyttet på hybel da hun var 16 år og skulle gå på videregående. Etter tiden på videregående stod hun igjen med et fagbrev i automatiseringsfaget og en generell studiekompetanse.

Bacheloroppgaven ble skrevet midt i nedstegningen, noe som var en erfaring å ha med seg. Hun flyttet hjem til Aure og jobbet litt som lærer i tiden før hun fikk muligheten til å være trainee hos Fylkeskommunen. Dermed flyttet hun tilbake til Trondheim igjen, og stortrives!

Siden august 2021 har Karen vært så heldig å få være trainee hos Trøndelag fylkeskommune i Trondheim. Her jobber hun med GIS (Geografiske informasjonssystemer) og kartproduksjon. Karen ser veldig frem til å få jobbe godt og tett med gode kollegaer og bidra faglig og sosialt!

Utvalgte bedrifter

  1. - Trøndelag fylkeskommune

Kristin Roksvåg

Kristin Roksvåg er utdannet logistikkingeniør ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet – NTNU. Etter endt ingeniørutdanning gikk hun et årsstudium i økonomi og ledelse ved Nord universitet. Deretter begynte søket etter relevant jobb. Hun hadde hørt mye fint om det å starte som trainee og la derfor inn en søknad hos Intro Trainee Trøndelag. Aker Solutions Verdal tok kontakt, og hun skal nå jobbe hele sin Traineeperiode der.

Kristin er 28 år og er opprinnelig fra Verdal og ønsket å flytte tilbake etter flere år i Trondheim. Hun og samboeren har nå kjøpt seg hus og gleder seg til et nytt kapittel. Nå er hun klar for to spennende år som trainee, og ser frem til å tilegne seg ny og nyttig kunnskap, samt skape gode relasjoner i næringslivet. Hun har nå jobbet i underkant av tre måneder og trives veldig godt i både arbeidsmiljøet og arbeidsoppgavene. Hun er veldig glad hun fikk muligheten til å være med i Intro Trainee ordningen.

Utvalgte bedrifter

  1. - Aker Solutions i Verdal

Elise Aksnes

Elise er 25 år og utdannet siviløkonom fra NTNU Handelshøyskolen i Trondheim. Hun har spesialisering innenfor strategi, organisasjon og ledelse og skrev våren 2021 masteroppgave om ledelse under koronapandemien.

Elise kommer opprinnelig fra Verdal, men har de siste 5 årene bodd i Trondheim i forbindelse med studier og deltidsjobb. Etter endte studier var hun og samboeren klare for å etablere seg på hjemlige trakter, og flyttet derfor til Røra i Inderøy kommune. Hun så på Intro Trainee-ordningen som en gylden mulighet til å få en unik start på arbeidslivet, bli kjent med næringslivet i området og bygge nettverk. Hun er glad for at den toårige trainee-perioden hos Trøndelag fylkeskommune med arbeidssted i Steinkjer er godt i gang, og ser frem til mange spennende utfordringer og erfaringer i tiden som kommer.

Utvalgte bedrifter

  1. - Trøndelag fylkeskommune