Fagsamling september

26. september 07: TRØNDER-AVISAS MARKEDSFORUM, STIKLESTAD

26. september var det duket for traineesamling nr. 2 på Stiklestad Hotell, hvor vi var invitert på Trønder-Avisa sitt markedsforum hvor temaet var “Serviceledelse og intern markedsføring”

Det hele startet med at Hroar Stjernen, markedsdirektør i Trønder-Avisa ønsket velkommen og vi traineer fikk gjøre en kort presentasjon av oss. Deretter var det over på foredrag og først ut var Trond Stiklestad som snakket om hvordan man kan lykkes med sine medarbeidere. Videre fikk vi høre hvordan Magneten kjøpesenter hadde taklet utfordringene ved utvidelsen av kjøpesenteret for å skape en felles kultur.

I kaffepausen fikk vi en omvisning på hotellet, før vi fikk høre hvordan Madsen Bil valgte å kjøre sin flytteprosess fra 3 lokaliseringer til 1 lokalisering. Før Thormod Høyem og Victor Andersen fortalte hvor viktig enkelt menneske er i bedriften, særlig som ansikt utad.

Samlingen ble avsluttet med en bedre middag på Stiklestad Hotell.