Fagdag med Trøndelags Europakontor

17. mars stod EU og EØS på agendaen da Intro-Innherred hadde fagdag på VIP-senteret på Verdal. Marthe Leistad Hagen og Karianne Kojen Andersen fra Trøndelags Europakontor ga traineene en kort innføring i EU og EØS, samt orienterte om Trøndelags Europakontor sin rolle som kompetansepartner i EU/EØS-spørsmål for trøndersk nærings- og samfunnsliv. Det var verdifullt å få et visst innblikk i hvordan EU-samarbeidet er bygd opp før vi skal til Brüssel, hvor vi vil få enda mer inngående orientering fra ulike foredragsholdere. Det ble også gitt praktiske opplysninger om turen og om hva Brüssel har å tilby som by. Fagdagen inneholdt som alltid en god og hyggelig lunsj. Nå gleder alle seg til å dra til Brüssel i slutten av mai!

30. mai til 2. juni skal Intro Innherred på studietur til Brüssel for å besøke blant annet Trøndelags Europakontor, Europaparlamentet og NATOs hovedkvarter. Alle traineer og ansatte i medlemsbedriftene har mulighet til å delta. Dette er en begivenhet som alle traineene ser frem til og arrangeres hvert 2. år.

 

bilde1karianne20a

 

Marthe Leistad Hagen og Karianne Kojen Andersen fra Trøndelags Europakontor