Hagefest hos Friskgården i Stod 08.06.2011

Onsdag 8. juni inviterte Intro Innherred til hagefest/sommeravslutning på Friskgården i Stod. Vi var hele 15 deltakere, derav  halvt om halvt med traineer og bedriftsrepresentanter, og vi hadde en fantastisk fin dag ved Snåsavannets bredder.

Vi ble ønsket velkommen av Ellen Bergin som arbeider ved Friskgården. Hun fortalte litt om Friskgårdens historie og filosofi, og gav oss en interessant smakebit på det salutogene perspektiv i forhold til arbeid og helse. Etter denne økta på loftet tok vi turen ned i hagen hvor vi ble delt inn i grupper, og diverse aktiviteter sto for tur. Konkurranseinstinktet slo skikkelig til hos flere i gruppene og full fokus ble satt inn på både quiz, støvelkasting og blomstersanking. Lunsjen besto av hjemmelaget tunfisksalat med foccacia og en nydelig hjemmelaget pavlovakake til dessert.

Etter lunsjen sto flere aktiviteter på agendaen, deriblant pilkasting, kubb og kappløp med egg på skje. Vinnerene ble til slutt hedret med applaus og fanfare.

Siden sommeravslutningen også var siste samling for traineene fra kull 5 ble disse hedre med noen ord og blomster, samt sterk oppfordring om å komme på fremtidige julebord og andre arrangement i Intro-regi.