Kick off for kull 8 og 9, 11.-12 september

11. og 12. september var traineene i kull 8 og 9 samlet på Brandheia Villmarkssenter i Steinkjer for å starte opp det nye traineeåret. Hovedformålet med samlingen var at traineene skulle bli bedre kjent og få en god introduksjon i hvordan hverdagen til en trainee blir.

Ved ankomst Brandheia ble det servert bålkaffe/-te og traineene fikk anledning til å presentere seg selv og arbeidsplassen sin. Deretter ble det lunsj og praktisk informasjon.

Etter lunsjen kom det som kanskje var samlingens høydepunkt. Traineene ble delt inn i to lag og fikk gyve løs på Brandheia Games. I Brandheia Games konkurrer man i ulike grener som skal bidra til samhold og teambuilding. Disse øvelsene fungerte svært godt, og de var både spennende og lærerike.

Etter at lekene var ferdig, fikk traineene lov til å slappe av i Brandheias badestamp, før det var klart for en tre-retters villmarksmiddag.

Dagen etterpå, 12. september, måtte traineene gjennom en natursti. Der ble de naturfaglige evnene stilt på prøve, med noe blandet hell. Etter naturstien ble det tid for oppsummering før avreise, alle var enige om at det hadde vært en bra oppstartssamling. Takk til Brandheia Villmarkssenter for et bra opplegg og trivelig vertskap!