God sommer – og presentasjon av nye traineer i Intro Trainee

Kull 12

Vi har nå gleden av å presentere alle de nye traineene som ble ansatt i vår. Etter hvert vil det komme bilder og ordentlig presentasjon av alle sammen under “Traineer” på nettsiden, men her ligger en enkel oversikt:

  • Kristoffer Heirsaunet (mekatronikk ing.): Kværner, Vangs og EcoPro
  • Jim-Andre Brose (maskining.): Vangs, EcoPro og Kværner
  • Margrete Konstad (master statsvitenskap): NTE og FMNT
  • Tina Løvsletten (master øk. og adm.): NTFK
  • Tone Anette Holm (bygging.): Innherred samkommune
  • Line Larsen (master entreprenørskap, innovasjon og samfunn): Proneo (1 år)

Traineeåret starter 1. september, og første samling for denne gjengen sammen med kull 11 vil være medio september. Vi gleder oss til å bli godt kjent med alle traineene fra kull 12, og i mellomtiden ønsker vi alle sammen en riktig god sommer.