Sommeravslutning for traineene i Abelvær 8.-9. juni

Torsdag 8. juni gikk startskuddet for årets sommeravslutning med tur til Abelvær for traineene fra kull 11 og 12. Vi var 9 stk som kjørte fra Steinkjer torsdag morgen, og vi var fremme i Abelvær 11.30 samme dag. Hus fikk vi lånt av vår gode samarbeidspartner NTE. Sola skinte og været kunne ikke vært bedre. Ett av høydepunktene var havrafting ut til Sør Gjæslingan med en rigg som kjørte relativt fort. Nydelig landskap med hvite strender, turkis hav og opptil flere havørn sirklet over oss på turen. Kvelden ble brukt til en tur rundt på Abelvær etterfulgt av grilling og sosialt samvær. På fredag besøkte vi Hundhammerfjellet hvor vi fikk presentasjon og omvisning på vindmølleparken. Flott opplevelse! Vi kunne ikke fått en bedre avslutning på traineeåret