Kick off for kull 13 og kull 14 på Ersgard, Stjørdal

 

Det nye traineeårets første samling for kull 13 og 14 ble avholdt på Ersgard på Stjørdal den 02. og 03. oktober 2018. Åtte nye traineer fra kull 14, samt tre traineer fra kull 13 møttes sammen med Marit og fagansvarlig Astrid på Ersgard i strålende solskinn første dag.

 

De første timene ble brukt til lunsj og teambuilding-aktiviteter fasilitert av Astrid. Gjennom oppgaver, aktiviteter, samt god mat og drikke fikk  vi en god start på samlinga. Videre hadde vi konkurranse i “Skåtthyll”, en Trøndersk aktivitet som var ukjent for mange av oss fra før. Her handler det om å kaste ned trekubber med tunge discer, og vi var delt inn i to lag, som kjempet iherdig om førsteplassen. Konkurransen var knivskarp.

Det ble også tid til en tur på Kjærlighetsstien opp til et lokalt utkikkspunkt på Stjørdal, før vi avsluttet kvelden med et nydelig måltid i finstua på Ersgard. Her fikk vi også høre mer om historien til gården av vertskapet på Ersgard.

Dag to ble brukt til informasjon og aktiviteter, og vi avsluttet samlingen med en god lunsj før alle reise hver til sitt etterpå.

Takk for et nydelig døgn sammen med en flott gjeng! Vi ser frem til mange spennende og artige samlinger sammen framover.