Monika Forr

Monika Forr er 24 år og kommer fra Levanger. Hun studerte Produktutvikling og Produksjon ved NTNU i Trondheim, og har en mastergrad innen produktutvikling. I masteroppgaven jobbet hun med å identifisere utfordringer knyttet til skipiggekjelken og forbedre fremdrift ved hjelp av assisterende drivsystem.

Etter 5 fine år i Trondheim hadde Monika et sterkt ønske om å flytte hjemover. Da hun begynte å lete etter relevant jobb, kom hun over Intro Trainee. Dette virket som en utmerket mulighet til å bli bedre kjent med bedrifter i nærmiljøet og til å skaffe seg gode relasjoner. Spesielt synes hun de påkoblede bedriftene var interessante, da ikke alle kan tilby å gå rett ut døra og ut i produksjonshallen. Nå ser hun frem til å skaffe seg bred erfaring og gode kollegaer i løpet av de to årene som trainee.

Hun har nå vært trainee for T. N. Vangs Mekaniske Verksted siden september 2021, der hun jobber med produkter innen tungtransport. På sitt andre år som trainee ser hun frem til å bli bedre kjent med Aker Solutions.