Traineer: Kull 02 (2006-2008)

Andre kull traineer avsluttet sin traineeperiode 1. september 2008. Her er en oversikt over deres utdannelse og erfaringsbakgrunn, hvor de har hatt arbeidsopphold og hvor de har fått jobb etter endt traineeperiode:

Sara Ylva Louise Edin

Sara kommer opprinnelig fra Harstad, men gjorde trønder av seg for vel 10 år siden. Hun er hesteinteressert og drevet litt med både dykking og klatring.

Sara har en Mastergrad i Sosiologi fra NTNU med fordypning i arbeid og organisasjonssosiologi. Hun har jobbet for Sintef underveis og i etterkant av masteroppgaven.

Den dag i dag

Sara er nå fast ansatt hos NTNU, Trondheim.

Øyfrid Knudsen

Øyfrid er opprinnelig fra finnmark. Fremmede kulturer har alltid fascinert henne, også den trønderske… Men det var jakten på kjærligheten som førte henne til Innherred og et gårdsbruk i Okkenhaug, hvor hun nå holder hus og utøver sine interesser innen musikk og teater.

Øyfrid har en mastergrad i medier, kommunikasjon og IT fra NTNU. Hun skrev masteroppgaven sin i samarbeid med NTE. Før hun startet traineeperioden ledet Øyfrid TV-aksjonen 2006 i Nord-Trøndelag.

Den dag i dag

Øyfrid er nå fast ansatt som markedskoordinator hos Innherred Renovasjon, Verdal.

Marius Værdal

Marius er en blid og aktiv inderøyning som liker at det skjer noe enten det er høstjakt, telemarkkjøring, eller sosiale lag.

Marius er utdannet Master i økonomi og ressursforvaltning ved Universitetet for Miljø og Biovitenskap i Ås. Han har kombinert økonomistudiet med produktutviklingsfag innen matvitenskap.

 

Den dag i dag

Marius er nå fast ansatt som prosjektleder hos Proneo, Verdal

Jo Langøygard

Jo kommer fra Lom i Gudbrandsdalen. Han er fotballinteressert og driver med friluftsliv i form av jakt, fjellklatring og ski. Jo har flyttet til Levanger sammen med kona.

Jo er utdannet Sivilingeniør innen Industriell økonomi ved NTNU. Han har dessuten gått befalsskole i Trondheim.

Utvalgte bedrifter

  1. - Norske Skog Skogn

Den dag i dag

Jo er nå fast ansatt som som produksjonsplanlegger hos NTE Energi, Steinkjer.

Marius Klausen

Marius er født og oppvokst på Verdal. Han er en positiv og aktiv person med mange fritidsinteresser, slik som: terrengsykling, golf, fotball, data mm. Han har dessuten en samboer som også er fra Verdal. Sammen har de flyttet “hjem” etter studier i Trondheim.

Marius er utdannet Sivilingeniør i Teknisk Kybernetikk, med fordypning innen Navigasjon, Fartøystyring og Robotteknikk.

Den dag i dag

Marius er nå fast ansatt som hos produksjonsplanlegger hos NTE Energi, Steinkjer.