Traineer: Kull 04 (2008-2010)

Kull 4 startet sin 2 årige traineeperiode 1. september 2008.

Håvard Busklein

Håvard Busklein fra Levanger. Håvard har en Bachelor som maskiningeniør med spesialisering innenfor Drift- og vedlikeholdsteknikk fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Utvalgte bedrifter

  1. - Rovas

Den dag i dag

Håvard har vært trainee hos Rovas fra 1. august, men gikk over i fast stilling som maskinsjef hos Norske Skog Skogn fra 1. november 2008.

Jon Marius Vaag Iversen

Jon Marius Vaag Iversen er opprinnelig fra Verdal. Han har sønn og samboer, og er i tillegg til familien interessert i idrett og engasjert i samfunnsspørsmål.

Jon Marius har en Master i Samfunnsøkonomi fra NTNU Trondheim. Hans masteroppgave omhandler ressursbruk i skolesektoren og hvordan dette kan påvirke elevprestasjoner og sosial ulikhet.

Den dag i dag

Jon Marius er nå fast ansatt som stipendiat ved senter for økonomisk forskning på NTNU.

Michal Gryczon

Michal er opprinnelig fra Polen, men er oppvokst på Lambertseter i Oslo. De siste årene har han studert i Grimstad og Trondheim.

Han er en samfunnengasjert ung mann og har bl.a vært aktiv drivkraft i studentorganisasjonen IAESTE. Michal har bachelor i ingeniørfag (maskin) fra høgskolen i Agder og mastergrad i industriell økologi – miljøsystemanalyse fra NTNU Trondheim.

Den dag i dag

Michal jobber nå som rådgiver på avdeling for Vann og miljøteknikk i Rambøll.

Preben Godø

Preben Godø (fra Bjugn) har studert i flere år i Trondheim, men er nå klar for omsette teori til praksis i 3 ulike nordtrøndersk bedrifter.

Preben har bachelor i psykologi og en mastergrad innenfor helse-, organisasjons- og kommunikasjonspsykologi fra NTNU. Han har i tillegg gått befalskolen for Marinen i Horten.

Den dag i dag

Preben har nå fått seg fast jobb som prosjektleder hos Innherred renovasjon.

Marit Eriksen

Marit Eriksen er opprinnelig nordtrønder, men har tilbrakt de siste årene i Trondheim, Leiden Nederland og California USA. I tillegg til å være glad i å reise er hun interessert i tennis og snowboard. Hun har samboer og to barn.

Marit er sivilingeniør med mastergrad innen matematikk og statistikk fra NTNU Trondheim. Hun skrev diplomoppgave innenfor feltet bioinformatikk.

Den dag i dag

Marit er nå fast ansatt som Daglig leder i Intro Innherred, Steinkjer.