Traineer: Kull 07 (2011-2013)

Martin Bade Aasheim

Martin kommer fra Steinkjer i Nord- Trøndelag, men har bodd i Trondheim og Ålesund de siste 5 årene i forbindelse med studier. Han er utdannet logistikkingeniør ved Høyskolen i Sør- Trøndelag og har årstudie i økonomi og ledelse fra Høyskolen i Ålesund. Martin har hele tiden vært klar på at han hadde lyst til å flytte hjem igjen til Steinkjer, så når muligheten for å bli trainee hos Intro Innherred dukket opp var valget enkelt. Han ser frem til å prøve seg i tre spennende bedrifter i løpet av sine to år som trainee på Innherred.

Jostein Voldseth

Jostein kommer fra Levanger og flyttet tilbake igjen for å jobbe ved Sjøforsvarets Radiostasjon Rinnleiret etter å ha studert Industriell Automasjon ved HiST i Trondheim. Han har ett års påbygging i Økonomi og administrasjon for ingeniører og er utdannet Sivilingeniør Datateknikk og Informasjonsvitenskap ved NTNU. Masteroppgaven var ”Sverresborgen i virtuell virkelighet” (Trøndelag Folkemuseum). Tidligere hovedoppgaver har omhandlet ”Regulering av tempereringsmaskin” (Nidar) og ”Næringsmegling” – næringseiendommer som et eget strategisk element (Nylander).

Jostein er over middels sykkelinteressert og tibringer gjerne fritiden ute i naturen sammen med familie og venner.

Utvalgte bedrifter

  1. - Norske Skog Skogn

Julie Tangstad

Julie kommer fra Steinkjer i Nord-Trøndelag, men har bodd på Ås i fem år i forbindelse med studier. Hun er utdannet siviløkonom etter å ha tatt en master i økonomi og administrasjon ved Universitetet for miljø og biovitenskap. Masteroppgaven omhandlet investeringer i landbruket og ble skrevet for Innovasjon Norge. Ved siden av studiene har hun jobbet som øvingslærer, jobbet på sykeheim og hatt flere styreverv. Julie har nå flyttet heim til Steinkjer, og ser frem til to spennende år som trainee.

Julie har nå avsluttet sitt trainee-løp, og har fått stilling i en av våre medlemsbedrifter, SpareBank1 SMN.

Utvalgte bedrifter

  1. - Sparebank1 SMN

Den dag i dag

Julie har nå avsluttet sitt trainee-løp, og har fått stilling i en av våre medlemsbedrifter, SpareBank1 SMN.

Anne Berit Asklund Klepp

Anne Berit kommer fra Inderøy i Nord-Trøndelag, men har i de siste årene vært bosatt i Trondheim. Der har hun gått på studiet Industriell økonomi og teknologiledelse ved NTNU, hvor hun har fordypet seg innen Produksjons- og kvalitetsteknikk, samt Strategisk innkjøps- og forsyningsledelse. Masteroppgaven ble skrevet i forbindelse med sistnevnte fordypning og omhandlet hvordan en organisasjon (Veidekke Entreprenør) bør gjennomføre leverandørrelaterte endringer for å sikre at leverandørene støtter om disse endringene.

Anne Berit pendler nå til Stjørdal, hvor hun skal jobbe med utfordrende og spennende arbeidsoppgaver knyttet til tre forskjellige disipliner hos Aibel AS i løpet av traineeperiode

Utvalgte bedrifter

  1. - Aibel AS

Eivin Eilertsen

Sortlandsgutten Eivin er 187 på strømpelesten. Han liker sport og mat. I 2004 flytta han til Telemark. Her har han jobbet som fruktbonde, og han var i seks år driftsansvarlig for vannsportanlegget Norsjø Kabelpark. Utenom vannsportsesongen har han bodd i Trondheim, hvor han har fått en mastergrad i Bevegelsesvitenskap fra NTNU. Masteroppgaven hans er et epidemiologisk studie med utgangspunkt i HUNT-undersøkelsen. Eivin har også studert flere fag ved Trondheim Økonomiske Høgskole. I 2008 startet Eivin og en kompanjong det legendariske fest/vorspiel-vaskebyrået Søndagshjelpen.

Eivin bor i Trondheim sammen med sin samboer. Våren 2012 flyttet han til Steinkjer for å ta fatt på spennende arbeidsoppgaver i fylkeskommunen.