Traineer: Kull 05 (2009-2011)

Kull 5 startet sin traineeperiode 1. september 2009.

Dina von Heimburg

Dina er opprinnelig fra Levanger, og bor nå i hjembyen sammen med samboer og deres lille sønn. Hun er ei aktiv og samfunnsengasjert jente som er glad i friluftsliv, telemarkkjøring og gode kulturopplevelser. Er for tiden ute i svangerskapspermisjon.

Dina er i sluttfasen av sin masterutdanning innen Helsevitenskap på NTNU Trondheim. Masteravhandlingen har sin fordypning i folkehelse og helsefremming, og ser nærmere på positive helsedeterminanter blant nord-trøndere ved bruk av data fra HUNT-undersøkelsen. Hun er også utdannet sykepleier fra Høgskolen i Sør-Trøndelag.

Utvalgte bedrifter

  1. - Innherred samkommune

Den dag i dag

Dina jobber nå som Folkehelsekoordinator hos Innherred samkommune.

Siv Aina Morken

Siv Aina er opprinnelig fra Verdal, men har studert i England de siste årene. Hun har en bachelorgrad i International Business fra BI Trondheim, hvorav ett av årene var som utvekslingsstudent i England. Siv Aina avsluttet nylig mastergraden, MSc Management ved Leeds Metropolitan University.

Ved siden av studiene har Siv Aina hatt flere verv i BI Studentsamfunn (BIS). Hun er ellers glad i å reise, sosiale lag og friluftsliv.

Den dag i dag

Siv Aina jobber nå som Senior Bedriftskonsulent hos Sparebank1 på Innherred.

Stian Øksnes

Stian har flyttet tilbake til hjembyen Steinkjer etter å ha bodd og studert i Trondheim, Bodø, Moskva og Minsk de siste årene. Stian er glad i å reise, nyter å være ute i skog og mark og setter pris på en god bok.

Stian har en bachelorgrad med spesialisering i kontraktsledelse, og er siviløkonom/MSc med spesialisering i Energy Management fra Handelshøgskolen i Bodø og MGIMO i Moskva. Han har de siste to årene bodd og studert russisk språk og kultur i Minsk.

Stian skal jobbe hos Norsk Navigasjon i løpet av sin ettårig traineeperiode.

Utvalgte bedrifter

  1. - Norsk Navigasjon AS

Den dag i dag

Stian jobber nå i SKM Market Predictor AS i Trondheim. Der driver han på med analyse og rådgivning innen energibransjen.

Eivind Myhr

Eivind kommer opprinnelig fra Senja i Troms, men har de siste årene studert i Trondheim, og har nå bestemt seg for å bli bedre kjent med den nordlige delen av Trøndelag. Med kone som studerer i Trondheim har han valgt å bosette seg i Stjørdal, og har blitt en meget god kunde hos Norske Statsbaner.

Eivind er utdannet sivilingeniør innen Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU, med fordypning i bedriftsadministrasjon og logistikk. Har har også studert Tverrkulturell forståelse og internasjonalt arbeid på Hald internasjonale senter, hvor han hadde et halvt års praksisopphold i Uganda. Eivind er interessert i krig og fred og politikk og sånt.

Den dag i dag

Eivind jobber nå som “Rådgiver innen samferdsel i Sør-Trøndelag fylkeskommune” Her jobber han med kollektivtiltak og tilrettelegging for gangtrafikk i Miljøpakke for Trondheim, i tillegg til at han har ansvar for fylkeskommunens arbeid med universell utforming i samferdselssektoren, samt gang- og sykkelveger langs fylkesvegnettet.

Ingeborg Viken

Ingeborg er utdannet ingeniør innen kjemi fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. Før dette hadde hun sitt virke innen service og næring og har blant annet verdifull erfaring fra ulike stillinger i utlandet.

Ingeborg er født og oppvokst på Steinkjer og ville gjerne hjem etter lange opphold i USA og Trondheim. Hun er meget fornøyd med å ha fått stilling som trainee og synes dette gir henne enorme lærings-ogutviklingsmuligheter samt en unik mulighet til å bli kjent med næringslivet på Innherred.

Ingeborg gleder seg like mye til alle bolkene og mener det skal bli spennende å sammenligne store og små bedrifter.

Per Martin Øfsti

Per Martin Øfsti er opprinnelig fra Levanger, men har tilbrakt de siste årene som lærer i Narvik. Tilbudet om traineestilling fikk Per Martin, hans kone og datter til å flytte hjemover til Trøndelag.

Per Martin er utdannet master i geografi fra NTNU i 2006. Masteroppgaven tok for seg oppbygging og vedlikehold av lokale rammevilkår for aluminiumsindustrien i Mosjøen. I tilegg har han studert praktisk pedagogisk utdanning fra Høgskolen i Narvik.

Per Martin er et sosialt, avbalansert og omgjengelig vesen som trives best sammen med folk. Han har en stor interesse for ulike samfunnsspørsmål og har stor appetitt på livet.

Per Martin ser frem til å jobbe med spennende næringsutviklingsprosjekter i de ulike modulene.